Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης #1031. STOP
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης
Δημιουργήθηκε: πριν ένα χρόνο
Δημιουργήθηκε από: Ηλιάνα Ματσιούλα

Περιγραφή

Στην οδό Θήρας υπάρχει πινακίδα STOP για αυτούς που έρχονται από την Αργυρουπόλεως. Ίσως η πινακίδα είναι μικρή, ίσως η σήμανση «λίγη», ίσως μπαίνουν με μεγάλη ορμή, ίσως να είναι απλώς κακοί οδηγοί. Σπανίως σταματούν. Ακούμε καθημερινά τα φρεναρίσματα, τους καυγάδες μεταξύ των οδηγών, πολλές φορές έχουν ρίξει οδηγούς δικύκλων, ενώ συχνά τρακάρουν, κάποιες φορές τόσο σφοδρά ώστε να χρειαστεί να μετακινήσει γερανός τα αυτοκίνητά τους. Το τελευταίο τέτοιο ατύχημα έγινε τη Δευτέρα 30 Απριλίου (επισυναπτόμενες φωτογραφίες). Δυστυχώς είχαμε και τραυματία. Το ατύχημα έγινε λίγη ώρα πριν σχολάσουν τα δημοτικά, που η γειτονιά μας γεμίζει παιδιά που γυρνούν σπίτι τους. Όσοι μένουμε στην περιοχή γνωρίζουμε το πρόβλημα και σταματούμε, παρόλο που έχουμε προτεραιότητα όταν ερχόμαστε από τη Ζακύνθου ή τη Σολωμού και αποφεύγουμε να παρκάρουμε στο δέλτα της Ζακύνθου. Δεν μπορούμε όμως να βασιστούμε μόνο στην καλή θέληση των γειτόνων. Πρέπει να βρεθεί μια καλύτερη λύση.

Φωτογραφίες

Θήρας 115-119, Αργυρούπολη 164 51, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Ηλιάνα Ματσιούλα

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης

πριν ένα χρόνο
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Το αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν ένα χρόνο