Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης #1074. Διευκόλυνση κυκλοφορίας οχημάτων
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης
Δημιουργήθηκε: πριν ένα χρόνο
Δημιουργήθηκε από: Βασίλης Φωτεινόπουλος

Περιγραφή

Γεια σας, πρόσφατα τοποθετήθηκαν φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας στο σημείο που έχω υποδείξει στον χάρτη (έξω από το praktiker στην Τιτάνων). Τα φανάρια αυτά αφενός δημιουργούν μποτιλιάρισμα (που πριν δεν υπήρχε) και αφετέρου με την παραμονή των οχημάτων με την μηχανή αναμμένη αυξάνονται οι ρύποι στο συγκεκριμένο σημείο. Τέλος το ένα από τα φανάρια (αυτό που είναι δεξιά στον δρόμο με κατεύθυνση την πλατεία της Αργυρούπολης), έχει τοποθετηθεί εμπρός από ράμπα για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες. Αυτό είναι το πιο εξωφρενικό της όλης υπόθεσης κατά την γνώμη μου. Αν και άλλοι συμπολίτες μου συμφωνούν, τότε παρακαλώ να δράσετε αναλόγως. Ευχαριστώ πολύ.


Αλεξιουπόλεως 3, Αργυρούπολη 164 52, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Βασίλης Φωτεινόπουλος

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης

πριν ένα χρόνο
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Το αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν ένα χρόνο