Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Επισκευή/Πλύσιμο/Τοποθέτηση Κάδων #1107. Κάδοι στο βουνό!!!
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Επισκευή/Πλύσιμο/Τοποθέτηση Κάδων
Δημιουργήθηκε: πριν 10 μήνες
Δημιουργήθηκε από: John Fistikis

Περιγραφή

να βάλετε κάδους απορριμμάτων στο πρώτο χιλιομέτρου του χωματόδρομου στο βουνό (Από Μιλήτου προς θεατράκι και πιο πανω εννοείται) μιας και έχει μεγάλη επισκεψιμότητα και είναι γεμάτο από σκουπίδια (τρώνε πίνουν και τα παρατάνε όλα χύμα και είναι γεμάτο από κόπρανα σκύλων θυμίζοντας βομβαρδισμένο τοπίο) Επειδή και γω έχω σκύλο και αναγκάζομαι να κρατάω το σακουλάκι με τις ακαθαρσίες του για κανά μισάωρο, μέχρι να τελειώσει η βόλτα μας και να το πετάξω προς το σπίτι μου, δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι έχουν αυτοί την υπομονή οπότε δεν τα μαζεύουν καν. Θεωρώ πως αν βάζατε κάδους ανά 50 μέτρα και μια σχετική σήμανση, αρκετοί θα συνετιζονταν. ευχαριστώ!


Μιλήτου 33, Αργυρούπολη 164 51, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: John Fistikis

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Επισκευή/Πλύσιμο/Τοποθέτηση Κάδων

πριν 10 μήνες
Location

Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

πριν 10 μήνες