Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Τεχνικά Θέματα #1182. Μονιμα κατειλλημενο πεζοδρομιο.
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Τεχνικά Θέματα
Δημιουργήθηκε: πριν 2 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Μελαχροινός Νίκος

Περιγραφή

Στην οδό Αθανασίου Διάκου στο Ελληνικό Σούρμενα στο ύψος παραπλεύρως της εκκλησίας καθημερινά επικρατεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα καθόλο το μήκος επάνω στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να μην μπορουν οι πεζοι να περάσουν απο το σημείο παρα μονο περπατώντας επι της στενης οδου με οτι αυτο συνεπάγεται. Τοσα και τοσα εργα γινονται μήπως είναι καιρός η τεχνική υπηρεσία να σκεφτεί την κατασκευή μέσω διαπλάτυνσης θέσεων πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα και ανάλογου πεζοδρομίου όπως συμβαίνει στην προεκταση κατά μήκος της Οδού απέναντι από το Lidl και έξω από την παιδική χαρά; νομίζω ότι αυτό είναι το σωστότερο από το να τοποθετηθούν κολωνάκια ώστε να εξυπηρετούνται και οι δημότες που μένουν στο σημείο αλλα και οι πεζοι να εχουν χωρο για να περασουν. Ας το δει η αρμόδια υπηρεσία του Δημου. ευχαριστώ.

Φωτογραφίες

Αθανασίου Διάκου 33, Ελληνικό 167 77, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Μελαχροινός Νίκος

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Τεχνικά Θέματα

πριν 2 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Το αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν 2 μήνες