Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Λακκούβες σε δρόμο #1531. ανύπαρκτα πεζοδρόμια
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Λακκούβες σε δρόμο
Δημιουργήθηκε: πριν 6 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Στελλα Φράγκου

Περιγραφή

χατζηευαγγέλου λίγο πριν από το σούπερ μάρκετ του Βασιλόπουλου. συνήθως δίπλα σε αυτό το πεζοδρόμιο είναι παρκαρισμένα αυτοκίνητα ενώ στο απέναντι είναι παρκαρισμένα επάνω στο υπάρχον πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος πουθενά για τους πεζούς. το ένα πεζοδρόμιο κατειλημμένο από αυτοκίνητα και το άλλο κατεστραμμένο με πολλά φυσικά εμπόδια. να σημειώσω ότι στη γωνία αυτό το δρόμο υπάρχει σχολείο. υπάρχει μεγάλη κίνηση λόγω και των σούπερ μάρκετ. ούτε κουβέντα για πρόσβαση ΑΜΕΑ. σας παρακαλώ να το δείτε και να κάνετε ότι καλύτερο προκειμένου να δοθεί πρόσβαση και σε αυτούς που κυκλοφορούν είτε πεζή είτε να καροτσάκια.

Φωτογραφίες

Leof. Vouliagmenis 47, Elliniko 167 77, Greece

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Στελλα Φράγκου

Initial commit at category Λακκούβες σε δρόμο

πριν 6 μήνες