Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Καθαριότητα και Ανακύκλωση #1584. Εξαφάνιση καδου
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Καθαριότητα και Ανακύκλωση
Δημιουργήθηκε: πριν 8 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Χριστακοπουλος Γεωργιος

Περιγραφή

Για τουλάχιστον 10 χρόνια υπήρχε κάδος στην Αγίας Λαύρας και Φιλελληνων γωνία. Πριν 40 μέρες περίπου ο κάδος εξαφανίστηκε. Αποτέλεσμα ο κάδος έξω απο την πολυκατοικία στην Φιλελληνων 6 να εξυπηρετήσει 100 μέτρα της Αγίας Λαύρας, 70 μέτρα της Φιλελλήνων και κομμάτι της Ζαλόγγου και να ειναι παντα γεματος με σκουπίδια να ξεχειλίζουν στον δρόμο. Με εντύπωση ειδα οτι υπάρχει και προηγούμενη ανάρτηση με αριθμό 1545 απο καποιον κυριο η οποία κρίθηκε οτι δεν ειναι σωστή .Ο καδος στην φιλελληνων 6 ειναι αδειος μονο οταν περναει το απορριμματοφόρο. Παραθετω σχετικες φωτογραφιες. Παρακαλώ ιδιαιτέρως να ξαναβαλετε καδο στην γωνια Αγιας Λαυρας και Φιλελληνων όπως είχαμε τόσα χρόνια και χωράγανε τα σκουπιδια μεσα στους καδους. Παραθέτω σχετικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες

Αγίας Λαύρας 4, Αργυρούπολη 164 52, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Χριστακοπουλος Γεωργιος

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Καθαριότητα και Ανακύκλωση

πριν 8 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΌΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΑΝ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

πριν 8 μήνες
Location

Σε εξέλιξη

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

πριν 8 μήνες