Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Αποκομιδή Απορριμμάτων #1586. Αντικατασταση ειδος καδου
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Αποκομιδή Απορριμμάτων
Δημιουργήθηκε: πριν 8 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Sotiriou Nikos

Περιγραφή

Αντικατασταση απο μπλε σε πρασινο καδο. Εδω και 3 μηνες αντιμετωπιζουμε προβλημα με το καδο απορριματων. Γεμιζει σε μια ωρα αφοτου αδειασει και κανεις δεν ελεγχει τους δημοτες που πετανε κλαδια,χορτα και ειδη κηπουρικης οπου τους βολευει αρκει να μην ειναι κοντα στο σπιτι τους. Προτεινω αντικατασταση του μπλε καδου οπου βρισκεται στο σημειο ( ειναι παντα αδειος και υπαρχει αλλος μπλε καδος σε αποσταση 50μ επι της φιλελληνων) ωστε να τηρουνται οι κανονες υγιεινης στην περιοχη μας. Σε συνεχεια ετοιματος αλλου δημοτη μας για το συγκεκτιμενο σημειο παρακαλω τον υπευθυνο περιβαλλοντος αμεσα να λαβει μετρα. Χθες 09:40 αδειασε ο καδος, στις 10:00 ηταν γεματος απορριματα εσωτερικα και εξωτερικα. Η αγιας λαυρας εξυπηρετειται με καδο απορριματων απεναντις οδου Ζαλογγου.

Φωτογραφίες

Αγίας Λαύρας 4, Αργυρούπολη 164 52, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Sotiriou Nikos

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Αποκομιδή Απορριμμάτων

πριν 8 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ & ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ

πριν 8 μήνες