Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Τεχνικά Θέματα #1645. πλάκες πεζοδρομίου προεξέχουσες επικίνδυνα
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Τεχνικά Θέματα
Δημιουργήθηκε: πριν 6 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Μελαχροινός Νίκος

Περιγραφή

Το σύνηθες πρόβλημα που εγκυμονεί άμεσο κίνδυνο άσχημου τραυματισμου για τους πολίτες δημοτες. Παρακαλώ να αντιμετωπιστει αμεσα γιατι ηδη εχω ανθρωπο της οικογένειας τραυματισμενο λογω παραπατηματος και πεσιμστ Το σύνηθες πρόβλημα που εγκυμονεί άμεσο κίνδυνο άσχημου τραυματισμου για τους πολίτες. Μάλιστα ήδη εχω τραυματισμό σε άτομο της οικογένειας λογω πεσιματος στο σημειο. Ακομη και στο απέναντι πεζοδρόμιο υπάρχει τρυπα με ενεργο βόθρο απο κατω που αν αφεθεί ετσι καταλαβαινετε τι μπορεί να γίνει. Παρακαλώ να αντιμετωπιστουν τα θεματα αυτα αμεσα... Ροδοπόλεως 88 και 99 αντιστοιχα.

Φωτογραφίες

Ροδοπόλεως 88 και 99

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Μελαχροινός Νίκος

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Τεχνικά Θέματα

πριν 6 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Το αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν 6 μήνες