Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Εγκαταλελειμμένα Οχήματα #1658. Εγκαταλελειμμένο Όχημα
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Εγκαταλελειμμένα Οχήματα
Δημιουργήθηκε: πριν 9 μήνες
Δημιουργήθηκε από: 03022003

Περιγραφή

Στο συγκεκριμένο σημείο, βρίσκεται τουλάχιστον 20 μέρες εγκαταλελειμμένο όχημα τύπου jeep χρώματος γκρι... Το συγκεκριμένο όχημα δεν ανήκει σε ιδιοκτήτη της γειτονιάς. Επειδή στον συγκεκριμένο δρόμο (λίγο πιο πάνω) υπήρξε πυρκαγιά οχημάτων από εμπρησμό, παρακαλώ όπως το παραλάβετε άμεσα από την αρμόδια υπηρεσία σας. Σας ευχαριστώ πολύ.


Λουκιανού 38, Ηλιούπολη 163 41, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: 03022003

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Εγκαταλελειμμένα Οχήματα

πριν 9 μήνες
Location

Σε εξέλιξη

Δημιουργήθηκε από: Δημοτική Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε Έκθεση εντοπισμού εγκαταλελειμμένου οχήματος και μετά το πέρας των 30 ημερών θα τοποθετηθεί ειδικό αυτοκόλλητο για τον χαρακτηρισμό του ως εγκαταλελειμμένο. (Π.Δ. 116/04) Το όχημα βρίσκεται Αργυρούπολη όχι Ηλιούπολη όπως αναφέρεται.

πριν 8 μήνες
Location

Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο

Δημιουργήθηκε από: Δημοτική Αστυνομία

ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ

πριν 5 μήνες