Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς #1694. Στείρωση γατιών
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς
Δημιουργήθηκε: πριν 3 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Katerina Marinaki

Περιγραφή

Καταρχήν είναι λυπηρή η διαπίστωση ότι η φιλοζωικη του Δήμου μας είναι απλά τυπική και ουσιαστικά δεν υφίσταται! όσες προσπαθειες έχουν γίνει από εμένα και άλλους κατοίκους της οδού Κολοκοτρωνη στάθηκαν άκαρπες. πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε λύση και να γίνει στείρωση των αδέσποτων γατιών στη γειτονιά μας. είναι άπειρες και αυξάνονται συνεχώς με αποτέλεσμα όσο και να τις προστατεύουν και να τις φροντίζουμε από ένα σημείο και μετά ειναι αδύνατον. ΑΜΕΣΑ στείρωση τους και περίθαλψη τους! ας φανεί επιτέλους ότι υπάρχει πρόνοια και για τις ψυχές αυτές! όχι μόνο πλατείες και παιδικές χαρές!!!


Kolokotroni 31, Argiroupoli 164 51, Greece

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Katerina Marinaki

Initial commit at category Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς

πριν 3 μήνες
Location

Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ.

πριν 3 μήνες