Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς #1771. ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς
Δημιουργήθηκε: πριν 6 μέρες
Δημιουργήθηκε από: Katerina Marinaki

Περιγραφή

Δυστυχώς η μέριμνα για τα αδέσποτα είναι σχεδόν ανύπαρκτη παρά το γεγονός ότι από όσο γνωρίζω παρέχονται ειδικά κονδύλια από το κράτος για τον σκοπό αυτό. Πιο συγκεκριμένα στο δρόμο μας κατόπιν αρκετών ανεπιτυχών προσπαθειών επικοινωνίας με τη σχετική υπηρεσία και βλέποντας τον αριθμό των γατιών που γεννιούνται να αυξάνεται τραγικά, έχουμε ξεκινήσει τη στείρωση τους με δικά μας χρήματα. Επιπλέον φροντίζουμε για τη τροφή και προστασία των γατιών από τα καιρικά φαινόμενα προσφέροντας τους καταφύγιο στην αυλή και στον κήπο μας. Συνολικά στο δικό μας σπίτι μόνο φροντίζουμε 12 γάτες! Το ίδιο ισχύει και για άλλους φιλόζωους του δρόμου (Κολοκοτρώνη) οι οποίοι απογοητευμένοι από τη προκλητική αδιαφορία κάθε προσπάθεια φροντίδας, ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί! Δυστυχώς όπως γνωρίζετε το κόστος των στειρώσεων είναι υψηλό (30-50 ευρώ ανά θηλυκιά γάτα) και κανένας κτηνίατρος δεν προσφέρει τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς! Επίσης το κόστος της τροφής τους δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο σε εβδομαδιαία βάση! Η αδιαφορία που υπάρχει από την υπηρεσία του δήμου μας είναι τρομερή και προκαλεί πραγματικά αγανάκτηση! Καλές είναι οι πλατείες και οι παιδικές χαρές αλλά ο τρόπος που φέρονται οι πολίτες στα ζώα είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας!!!!  


Κολοκοτρώνη 31, Αργυρούπολη 164 51, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Katerina Marinaki

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Αδέσποτα Ζώα συντροφιάς

πριν 6 μέρες
Location

Σε εξέλιξη

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 15415, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

πριν 5 μέρες
Location

Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

πριν 3 μέρες