Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Τεχνικά Θέματα #1916. Πεζοδρόμιο Αργυρουπόλεως
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Τεχνικά Θέματα
Δημιουργήθηκε: πριν 2 μήνες
Δημιουργήθηκε από: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Περιγραφή

Πεζοδρόμιο Αργυρουπόλεως άνοδος. Για να περπατήσεις 200μ συναντάς όλα αυτά τα εμπόδια που υπάρχουν στις φωτογραφίες, αυτοκίνητα παρκαρισμένα, φορτηγά και το αποκορύφωμα υπό κατασκευή βενζινάδικο που εδώ και τουλάχιστον 15 ημέρες που το παρατήρησα, έχει σκάψει όλο το πεζοδρόμιο και αναγκάζει τους πεζούς να περπατούν μέσα στην Αργυρουπόλεως, ενώ το βράδυ το σκάμα που υπάρχει είναι σίγουρα παγίδα. Μπροστά στα μάτια μου μητέρα με καρότσι αναγκάστηκε να κατέβει στο οδόστρωμα με τα αυτοκίνητα να περνάνε με μεγάλες ταχύτητες δίπλα της, ενώ τη διαδρομή αυτή κάνουν καθημερινά και δεκάδες παιδιά που πηγαίνουν στα σχολεία. Το θέμα προφανώς δεν είναι ακριβώς τεχνικό, εκτός από την ανακατασκευή που απαιτείται σε κάποιο τμήμα, παρακαλώ όμως δείτε το άμεσα πριν γίνει κάποιο ατύχημα. Τα ΠΕΖΟδρόμια είναι για τους πεζούς και όχι για τα οχήματα και όποιος κάνει κάποιο έργο θα πρέπει εκτός από το να έχει σχετική άδεια, να διασφαλίζει κατά τη διάρκεια του έργου και τους περαστικούς.

Φωτογραφίες

Πλατεία Δημαρχείου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Leof. Kiprou 68, Argiroupoli 164 51, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Τεχνικά Θέματα

πριν 2 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ.

πριν 2 μήνες