Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Επισκευή/Πλύσιμο/Τοποθέτηση Κάδων #920. ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΆΔΟΙ/ ΜΙΚΡΌΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Επισκευή/Πλύσιμο/Τοποθέτηση Κάδων
Δημιουργήθηκε: πριν ένα χρόνο
Δημιουργήθηκε από: Γεώργιος Γεωργίου

Περιγραφή

Στην Κομνηνών (πίσω από το Πράκτικερ) όπου είναι ο μοναδικός στους γύρω δρόμους που είναι χαρακτηρισμένος σαν μικτή ζώνη χρήσης, ανάμεσα σε κτήριο με γραφεία και αποθήκες, μια κάβα,ένα συνεργείο αυτοκινήτων και 2 δρομάκια όπου δεν έχουν καθόλου κάδους 2 ΚΆΔΟΙ ανακύκλωσης και 1 γενικής χρήσης αγκομαχουν με ένα πολύ μεγάλο όγκο σκουπιδιών καθημερινά (σκεφτείτε σε περίοδο απεργίας). Πρέπει να μεταφερθούν και τοποθετηθούν περισσότεροι ΈΞΩ από τους χώρους όπου κυρίως εξυπηρετούν. Σε όλο τον υπόλοιπο δρόμο υπάρχουν κανονικά ΚΆΔΟΙ καθαροί κλειστοί και σχεδόν άδειοι. Άρα μάλλον κάτι δεν πέτυχε στον σχεδιασμό τοποθέτησής τους.

Φωτογραφίες

Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Γεώργιος Γεωργίου

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Επισκευή/Πλύσιμο/Τοποθέτηση Κάδων

πριν ένα χρόνο
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

πριν ένα χρόνο
Location

Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο

Δημιουργήθηκε από: Δ/νση Περιβάλλοντος Β

πριν 3 μήνες