Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Παιδικές χαρές με τεχν. πρόβλημα #939. Καταστροφές σε παιδική χαρά
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   

Κατηγορία: Παιδικές χαρές με τεχν. πρόβλημα
Δημιουργήθηκε: πριν 9 μήνες
Δημιουργήθηκε από: Μαδούρος Γεώργιος

Περιγραφή

Ευχαριστώ κατ´αρχάς για την επισκευή στον μεντεσέ πόρτας εισόδου παιδικής χαράς επί της Ελ. Βενιζέλου,Ελληνικό.Δυστυχώς αμέσως μετά την επισκευή ο σύρτης της πόρτας δεν ασφαλίζει καθόλου την πόρτα με αποτέλεσμα να ανοίγει ακόμα και με τον αέρα.Σαν αποτέλεσμα σκυλιά(!) μπήκαν στο χώρο της παιδικής χαράς και κατέστρεψαν το κάθισμα μιας κούνιας...Επιπλέον είναι λυπηρό το τσιμέντο που περιβάλλει τον ελαστικό τάπητα να σπάει σε διάφορα σημεία λίγο μετά την ανακαίνιση του χώρου.Τέλος,δεν θα φυτευτεί το γρασίδι εντός της παιδικής χαράς από εκεί που σταματά ο ελαστικός τάπητας και μέχρι την ξύλινη περίφραξη;Ετσι τουλάχιστον είχε ο Δήμος αφήσει να εννοηθεί. Ευχαριστώ!


Ελ. Βενιζέλου 9-29, Ελληνικό 167 77, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Μαδούρος Γεώργιος

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Παιδικές χαρές με τεχν. πρόβλημα

πριν 9 μήνες
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Tο αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν 9 μήνες