Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης #960. Συνεχής παραβίαση μονόδρομου Μεγάλου Αλεξάνδρου
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης
Δημιουργήθηκε: πριν ένα χρόνο
Δημιουργήθηκε από: Mavrommati Paraskevi

Περιγραφή

Συνεχής παραβίαση μονόδρομου Μεγάλου Αλεξάνδρου - επικίνδυνος δρόμος! Μετά και από την αψυχολόγητη μονοδρόμηση της οδού Αρχαίου Θεάτρου (συνέχεια Καραϊσκάκη) και την απίστευτη κυκλοφοριακή συμφόρηση που γίνεται στο φανάρι Λ.Βουλιαγμένης και Καραϊσκάκη, παρατηρείται εντονότερο από ποτέ το φαινόμενο παραβίασης του μονόδρομου της Μεγάλου Αλεξάνδρου από οδηγούς οι οποίοι αναπτύσσουν ταχύτητες πέρα των ορίων. Πολλά από τα οχήματα αυτά είναι φορτηγά. Να θυμίσω ότι επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται νηπιαγωγείο και παιδική χαρά. Θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να δοθεί λύση, είτε με εντονότερη σήμανση και αστυνόμευση, είτε με κυκλοφοριακές αλλαγές, καθώς πεζοί και οδηγοί που σέβονται τον ΚΟΚ έρχονται αντιμέτωποι με αυτοκίνητα που έρχονται από την κατεύθυνση που δεν περιμένουν.. Θα πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα για να θορυβηθούν οι αρμόδιοι;;


Μεγ. Αλεξάνδρου, Αργυρούπολη, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Mavrommati Paraskevi

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης

πριν ένα χρόνο
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Το αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν ένα χρόνο
Location

Σε εξέλιξη

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα σας διαβιβάστηκε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου λόγω αρμοδιότητας της στις 15/11/17.Σας ευχαριστούμε.

πριν ένα χρόνο
Location

Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Κυκλοφορίας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης ζήτησε με το αρ. πρωτ. 42454/6/12/17 έγγραφο προς την Τροχαία την αστυνόμευση της περιοχής.Σας ευχαριστούμε.

πριν ένα χρόνο