Συνδεθείτε, πατώντας το εικονίδιο στην άνω αριστερή γωνία, για να υποβάλετε νέο αίτημα, να γράψετε κάποιο σχόλιο ή να ψηφίσετε υπέρ της επίλυσης ενός προβλήματος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αποστείλετε προς τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης κάποιο προσωπικό σας αίτημα, είτε να κάνετε κάποια καταγγελία, για την οποία απαιτείται απάντηση προσωπική, παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης του δημότη: 15415

Όροι χρήσης της υπηρεσίας

 

Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης #984. Φανάρι επικίνδυνο για πεζούς
Υποβλήθηκε    Καταχωρήθηκε    Σε εξέλιξη    Ολοκληρώθηκε/Κλείσιμο   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης
Δημιουργήθηκε: πριν ένα χρόνο
Δημιουργήθηκε από: Mavrommati Paraskevi

Περιγραφή

Κάθε πρωί καλούμαι να χρησιμοποιώ μαζί με το παιδί μου το φανάρι στην διασταύρωση Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αλίμου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, με στόχο να βρεθούμε στο ρεύμα προς Βουλιαγμένης. Δυστυχώς οι αρμόδιοι έχουν φροντίσει για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων, χωρίς να λάβουν υπόψιν τους την επικινδυνότητα του σημείου για τους πεζούς. Εφόσον κανείς καταφέρει να διασχίσει την Αγ. Γεωργίου με ασφάλεια (καθώς καλείται να περάσει με ένα Γρηγόρη που αναβοσβήνει για ελάχιστα δευτερόλεπτα), τότε βρίσκεται να περιμένει να ανάψει πράσινο για τους πεζούς – χωρίς φυσικά την βοήθεια του κουμπιού, μιας και δεν λειτουργεί. Το πράσινο για τους πεζούς ανάβει μόνο για το ρεύμα της Αλίμου προς Ποσειδώνος, αποκλείοντάς μας έτσι στην φλοίδα νησίδας που υπάρχει εκεί και αφήνοντάς μας τελείως εκτεθειμένες στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Είμαστε υποχρεωμένες να περιμένουμε – πάλι χωρίς την βοήθεια του κουμπιού – μέχρι να ανάψει πράσινο για τους πεζούς και με μεγάλη προσοχή να διασχίσουμε το ρεύμα προς Βουλιαγμένης. Σας παρακαλώ για την άμεση επίλυση του θέματος. Να θυμίσω ότι το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται απέναντι από παιδική χαρά, σχολεία, αθλητικό σύλλογο, εκκλησία και ΚΑΠΗ και χρησιμοποιείται συνεχώς από πεζούς όλων των ηλικιών.


Λεωφ. Αλίμου 95-99, Αργυρούπολη 164 52, Ελλάδα

Location

Υποβλήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Mavrommati Paraskevi

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία Επισκευή πινακίδων και οδοσήμανσης

πριν ένα χρόνο
Location

Καταχωρήθηκε

Δημιουργήθηκε από: Τμήμα Συντήρησης

Το αίτημα καταχωρήθηκε.

πριν ένα χρόνο